Mitt nya älskade liv!

Alla inlägg under juli 2012

Av M - 23 juli 2012 18:27

Här är resultatet och det smakade minst lika gott som jag hade trott, om inte bättre;)

Av M - 23 juli 2012 16:34

Nu är pappan i familjen hemma efter en veckas jobb. Det är Donnans dopdag idag och jag och R ha våran års dag imorgon. Det firas.

Tyvärr fick R dra en tand efter lunch och kan tyvärr inte äta.

Men iaf serveras oxfilé och västerbottensbåtat, till det både beasåsen och rödvinsåse gjorda från grunden. Sjukt goda;)

Sen tänkte jag att vi skulle hyra en film när dom små somnat med lire gida ostar och kex. Få väl se om R få hålla sig till yougurt idag;)

Apprå på min sov morgon imorse så vaknade dom små kl 3! Sen dess ha vi haft soffhäng, mysmorgon och busat en massa hela dagen. Skönt med ledig dagar så här i början av veckan. Bara två pass kvar sen bli det ledigt i FEM sköna dagar, hela familjen.

Av M - 22 juli 2012 23:00

Oj vad ha hänt sen sist, vågen ha nu stannat på MINUS 48 kg, dags vikten är två siffrigt sedan länge och jag bara älska mitt ny rörligare liv.

En helg ha passerat och vi ha myst, gosat och bara varit jag och mina barn. Pappan i familjen jobba som vanligt.

Lite bad hann vi oxå med igår. Årets första, tycker sommaren är en piss sommar men det bero nog på att jag inte tagit någon semester ;)

Till veckan ska vi fira dopdag för donnan, årsdag för mig och R och sen bli det en mini semester med hotell, djurpark och Uppsala. Längtar redan.

Nä nu sover alla och vi får hoppas jag får sov morgon på min sista ledig dag för det ha dom två filurerna bjuppa på hela långa helgen. God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards