Mitt nya älskade liv!

Alla inlägg den 15 maj 2012

Av M - 15 maj 2012 07:30

Rent allmänt tror jag det gnälls för mycket, är det inte vädret, är det kungahuset och är det inte ditten så är det datten.

Jag är själv en mästare på gnälla, riktigt jävla mycket gnällar jag på allt och allla. Nästan lite för mycket.

För egentligen finns det INGET i mitt liv som jag ger mig rätten att gnälla. Okej då, lite vardagsgnäll men annars så tror jag inte att jag behöver gnälla över nått i mitt nu så perfekta liv.

Dels så anlände ju soffan i måndags, helt fuckig underbar att sitta/ligga/sova i. Behöver inte många min där för ens jag sover som en liten bebis. (Köpte även nya kuddar i vitt till den så nu är den rena drömmen, utseednde mässigt också)

På onsdagen kom snickaren som byggade om köket och på torsdagen kom diskmaskinen så nu slipper jag diska,  största befrielsen nånsin!

Fredagen anlände mni iphone, en svart 4s och vi är redan bästa vänner. Kommer nog ha mycket roligt ihop;)

Och igår kom min tvättmaskin.


Du kan kalla mig vad du vill för jag bryr mig inte märkvärdigt. Det få vara matrialist, skrtymåns och så vidare men jag bara älska´t !


Plus artt vi i lördags hade en date jag och R. Vi var på relaxen, bastade, badade och jag fick en rygg och nack massage. Sen gick vi ut och åt. Blev inte riktigt som vi hade tänkte oss med middagen men vad gör det ;)


För helt ärligt, jag ska nu mera fokusera på det jag har och sluta titta framåt/bakåt och titta på vad jag inte har.

För vad har jagm en sambo som är den bästa, två barn som bara är dom mest perfakta små som entrat denna värld.

Vi ha varsitt jobb, tak över vårtat huvud som vi köpt/möblerat precis som vi vill ha det. Vi kan nu mera kalla det vårt hem.

(Förut ha det varit bara varit mina saker, nu är det våra gemensama)


Sen kommer den efterlängtade aprillönen idag :)

Ovido - Quiz & Flashcards